15167561 420362378351266 4464675821899413649 o
GRATIS Desember workshops
10. desember 2016
Filmkraft Talentutvikling Inviterer til GRATIS Desember Workshops: case study av FILMVERKSTEDS kortfilmprosjekt "All den Jazzen" av debutregissør Elise Dybvig, med produsent Thomas Aske Berg og klipper Fredrik Waldeland fra UFOh på Metropolis i Stavanger!

En Case case study i produksjon og klipp!

10. desember kl.11.00-17.00 arrangerer Filmkraft Talentutvikling en todelt GRATIS workshop på Metropolis i Stavanger hvor produsent Thomas Aske Berg vil gjennomgå produksjon av FILMVERKSTEDS All den Jazzen, hvor han vil forklare sin arbeidsmetode, hvilke utfordringer som møtte ham og prosessen for å gjennomføre en produksjon.

Klipper Fredrik Waldeland kommer til å fortelle og vise hvordan han har jobbet med regissør Elise Dybvig for å sette sammen filmen og hvilke valg som formet den.

Dette vil være en fantastisk mulighet til å lære fra og utveksle tanker med noen som er midt i prosessen. Du kan ta lærdom fra deres erfaringer eller finne ut hvorden det hele henger sammen.
Dette er et event for alle som er interrert i hvordan filmer lages.

Påmelding til: jon@filmkraft.no innen 7 desember!
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}