fr utlysning cre regi 2019
FILM ROOKIES SØKNADSFRIST
20. februar 2019
Regissører og øvrig crew må ha meldt sin interesse innen 20. februar!

FILM ROOKIES - søker regissører og øvrig crew

Er du på vei inn i filmbransjen, ønsker du utfordre deg selv som regissør eller forsterke din tekniske kompetanse på filmsett?

Manus er plukket ut og det var unge Emma Michaelsen Aasland (17 år) sin filmscene som ble trukket ut til å bli filmatisert hele 4 ganger i årets runde av talentprosjektet Film Rookies. 

REGISSØRER
Nå skal 4 regissører tolke Emmas filmscene og lede hvert sitt filmteam bestående av unge skuespillere fra BUT v/Rogaland Teater og unge filmskapere med mentorer i fagfunksjoner på laget.
Kick off er satt til lørdag 23. mars på teateret, deretter følger leseprøver og tekniske workshops i tiden før opptak som vil finne sted helgen 25. og 26. mai.

Det er viktig at du som søker er ledig disse datoene nevnt over og at du skjønner at ansvaret du tar på deg ved å lede en av produksjonene er forpliktende og at vi forventer at du yter ditt beste. Dette er en kjempe fin sjanse for dere unge filmskapere til å få vist dere frem og samarbeidet med en av distriktets største produsenter SCREEN STORY og en unik mulighet til å bli kjent med unge skuespillere fra BUT ved Rogaland Teater. Vi på Filmkraft Talent benytter oss også av denne sjanesen til å bli bedre kjent med dere som filmskapere og kan da lettere kunne guide dere på veien inn i den etablerte filmbransjen her i Rogaland. 

Send en mail til anne@filmkraft.no med CV og noen linjer om deg selv og hvorfor du ønsker å ha regi under årets runde av prosjektet innen 20. februar.
Kriterier for å delta er at du er over 16 år og bosatt i Rogaland.


ØVRIG CREW
Film Rookies er også arena for å utforske nye fagfunksjoner eller bli bedre på det du liker å jobbe med på et filmsett. Prosjektet gir deg muligheten til å bli bedre kjent med Filmkraft Talents utstyrspakker (produsent holder fagretta workshops i forkant av innspillingene), man får mentorveiledning i bruk av utstyret og generelle tips på veien når man skal jobbe med teknikk under innspillingen av en filmscene og på toppen av alt så møter man både unge filmskapere i samme situasjon som en selv og får muligheten til å knytte viktige kontakter med aktører fra filmbransjen i Rogaland som stiller som mentorer og produsent SCREEN STORY.
Til produksjonene 25. og 26. mai (2 opptaksdager på 4 filmscener) tilbyr vi plass til 4 fotografer, 4 lydmenn, 4 innspillingsledere, opptil 8 produksjonsassistenter og det skal klippes 4 filmscener så klippere tilbys også plass.

Send en mail til produsent Aleksander Tranberg <aleksander.tranberg@screen.no>  med CV og noen linjer om deg selv og hvilken fagfunksjon du ønsker å under årets runde av prosjektet innen 20. februar.
Kriterier for å delta er at du er over 16 år og bosatt i Rogaland.


**Man kan ønske seg to fagfunksjoner, for eksempel både ha foto og klippe, eller være produksjonsassistent to dager på to sett for å lære mest mulig - her er mulighetene mange! Bare meld inn til produsent hva dere har lyst til å være med på.

Film Rookies er et Filmkraft Talent prosjekt i samarbeid med produsent SCREEN STORY og BUT v/Rogaland Teater.


 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}