15385391 427280047659499 5501104932277122207 o
FILM ROOKIES Manusfrist
20. januar 2017
Vi søker etter din historie!
Filmkraft Talentutvikling er i år igjen i gang med en ny runde Film Rookies. Film Rookies er et samarbeid mellom Filmkraft Talentutvikling og Barne- og Ungdomsteatret som har pågått i flere år.

Vi søker nå som første steg i prosjektet etter historier som skal filmatiseres under Film Rookies ‘17: De utvalgte forfatterne og deres historier vil delta på en workshop i februar hvor manus blir videre utviklet, pitchet, valgt ut og gjort klart for neste fase. Når forfatterne er ferdige skal 3 regissører på plass og de skal få bearbeide det endelige manuset og gjøre historien klar for å filmes ut ifra hver deres tolkning.

KRITERIER dere må forholde dere til i skriveprosessen:
Historien skal ha temaet/motivet: HÅP.
Historien vil bli realisert av skuespillere i alderen 15-17, så historien må ta hensyn til dette og karakterens alder bør være ikke så langt unna.
Du skriver i nåtid, det skjer i 2017.
Historien skal ikke ha mer enn 4 skuespillere. Evt statister kan la seg gjøre, men unngås om det ikke avgjørende for å få frem poenget i historien.
Historien skal kunne spilles inn på én opptaksdag; Dette må tas hensyn til når man skriver slik at ikke filmen blir for komplisert og krever for mye scenografi..

Vi søker etter detaljert SYNOPSIS av historien, ikke et ferdig manus.
Dersom har fullt manus, må du likevel legge ved synopsis.

Det ER tillatt å sende inn flere historier!
Vi foretrekker å få historiene i PDF format. Navn på forfatter med kontaktinfo må være tydelig på første side av dokumentet.
Utlysningen er åpen for deltakere mellom 16-30 år som er bosatt i Rogaland!
Fristen for innsending av historiene er 20. JANUAR 2017
Send historiene deres på mail til: Jon@filmkraft.no


Vi søker også NY Produsent til Film Rookies’17

Vi ser også etter produsent til å kunne gjennomføre produksjonen av Film Rookies ‘17.
Produsent må være tilknyttet et selskap som kan overta rollen som produsent i 2år. I fra planlegging til levering av regnskapsrapport, vil produsenten være med å styre prosjektet og hjelpe med å guide de tre unge regissørene til sine endelige produkt.  Kontakt Jon@filmkraft.no for mer info eller for å melde interesse ASAP!
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}