Søknadsfrist støtte til Kort- og dokumentarfilm på over kr 100 tusen er 16 november!
16. november 2015
Filmkrafts kort- og dokumentarfilmkonsulent Sigve Endresen behandler løpende søknader til utvikling og produksjon på beløper under kr 100 tusen gjennom Filmsøk, men prosjekter som skisserer støttebeløp på over 100 tusen må registreres innen 16 november for å bli tatt med i vurderingen under det siste styremøtet av året.
sigve endresen mediumSøknadsfrist støtte til Kort- og dokumentarfilm på over kr 100 tusen er 16 november!

Filmkrafts kort- og dokumentarfilmkonsulent Sigve Endresen behandler løpende søknader til utvikling og produksjon på under kr 100 tusen gjennom Filmsøk,
men prosjekter som skisserer støttebeløp på over kr 100 tusen må registreres i Filmsøk innen 16 november for å bli tatt med i vurderingen under det siste styremøtet av året 3 desember.

Kort- og Dokumentarfilmkonsulent Sigve Endresen behandler søknader under overnevnte beløp løpende og vil være tilgjengelig i uke 47 (16-20 november),
uke 49 (30 nov-4 des) og uke 51(14 des-18 des) på Filmkraft.
For å avtale møte: sigve@filmkraft.no

*De fleste av oss på Filmkraft tar også juleferie 18 desember, så løpende behandling vil pause i de siste desember månedene og starte opp igjen på nyåret.
Det er også lurt å be om alle anmodninger i pågående prosjekter i god tid før juleferien iom at det blir behandlingsstopp da frem til på nyåret.
Frist for dette er satt til 11 desember.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}