2 rogalerret blaa 495
Rogalerret
11. mars 2015
På Rogalerret presenterer vi kommende ny norsk film og publikum får se både filmklipp og møte folkene bak filmene.
Dokumentarfilmen BRØDRE gjester Rogalerret 11 mars. Denne dokumentaren er regissør Aslaugs Holms skildring av barndom, en film om hennes to egne sønner Markus og Lukas, som spenner over en tidsperiode på fem år. Historien er et tidsbilde på oppvekst og barndom, med en linje fra guttenes oppvekst midt i storbyen til regissørens egen bakgrunn fra Smøla på Nordmøre. 
Produsent er Aslaug Holms ektemann Tore Buvarp og Fenris Film. Premieredato er satt til 20 mars 2015.

Filmkonsulentene Sigve Endresen (senter) og Harry Guttormsen (Fond) kommer på scenen en tur og prater med Jan og publikum om strategiprosessen Filmrkaft er inne i og hvordan man kan søke tilskudd på senter og fond.

Regissør Bobbie Peers fra Sandnes kommer også på Rogalerret med sin langfilmdebut Dirk Ohm – illusjonisten som forsvant. 
Denne filmen har skuespillere som August Diel, Sara Hjort, Jørgen Langhelle, Alexandra Rapaport og Ingva E.Sigurdsson. Og kanskje får vi besøk av den lokale skuespilleren av dem.
Dirk Ohm er skrevet av Bjørn Olaf Johannessen og regissert av Bobbie Peers.
Produsent er Maria Ekerhovd fra Merfilm og filmen har premiere 27 mars 2015.
 
Det lokale tv-selskapet Colorbar besøker også Rogalerret denne kvelden. Regissør Magnus Halvorsen Wathne og produsent Øyvind Torjusen gjester lerretet med Tv-dokumentarene "Alene med firlinger" og "Den siste dosen". Avslutningsvis får vi se deres siste musikkvideo "Annabelle" for Morten Abel.

Tid: dørene åpner kl.19.00, vi starter kl.19.30 
Sted: Maskinhallen på Tou Scene, Stavanger
Programleder: Jan Zahl
cover: kr 50 i døren (kort/kontant)
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}