kifsh 70x100 teaser inga
Masterclass
11. februar 2015
Filmkraft inviterer til Masterclass som tar utgangspunkt i romanen "Vente, Blinke" av Gunnhild Øyehaug og filmen "Kvinner i for store herreskjorter" av Yngvild Sve Flikke på Tou scene i Stavanger onsdag 11 februar 2015 kl.13.00-17.00.

Forfatter Gunnhild Øyehaug skrev Vente, blinke som ble gitt ut  i 2012. Dette er en roman med flere historier.
 
Vi møter den unge og noe forknytte litteraturstudenten Sigrid og hennes møte med forfatteren Kåre, filmregissøren Linnea som skal på locationjakt i København, performancekunstneren Trine som slit med melkespreng, og ikke minst Viggo, nok en litteraturstudent, som lengter inderlig etter å høyre sammen med noen eller noe. Fiskehandlerdattera Elida, filmprodusenten Robert og litteraturprofessoren Göran spiller også sine roller i denne bunten av skjelvende og tidvis desperate karakterer.
 
Sammen med regissør Yngvild Sve Flikke jobbet så Gunnhild Øyehaug frem manus til filmen som har premiere 6 mars på norske kinoer med tittelen Kvinner i for store herreskjorter.
 
 Masterclassen starter med visning av filmen i sin helhet
– denne har ikke hatt premiere enda, så her har man muligheten til å få se filmen før den har blitt vist på kino!
 
Vi blir videre med forfatter Gunnhild og regissør Yngvild når de snakker om prosessen og samarbeidet om å gjøre denne boken om til filmmanus.
 
Dette er en masterclass som passer til både filmbransje og medielærere og masterclassen er GRATIS, hvor det er første mann til mølla prinsippet som gjelder!
 
Påmelding innen fredag 6 februar kl.12.00 på mail:laerdal@filmkraft.no
*skriv fullt navn, virke/tittel og tlf i påmeldingen.
 
Vi anbefaler dere og lese boka til Gunnhild i forkant.
 
 

Link til trailer for filmen
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}