30073182 422646248161167 4409250430036001111 o
ByBarn
12. mai 2018
Mini barne-kortfilmfestival med lokalt fokus
Filmkraft Talent presenterer, i samarbeid med SF Kino Stavanger, mini barne-kortfilmfestival med lokalt produsenrte kortfilmer rettet mot barn under ByBarn 12. mai kl.12-16. 

Det blir premiere på den kortfilmen "Sykkelfugl" og vi viser "Hvalagapet" som kom hele veien til Berlin og "Valpen" og musikkvideoprosjektet "Hare uten sti".

Filmkraft Talent er del av filmsenteret Filmkraft Rogaland som jobber med filmtiltak for talenter og barn & unge med et hovedfokus på å være et tilbud til de genuint filminteresserte og på å støtte talentene frem.

Filmkraft Talent kommer også til å ha stand under ByBarn 12 mai utenfor Sølvberget med informasjon om tiltakene sine og gjennomføre filminnspilling som alle kan delta på.

«Hvalagapet» (12 min) av Liss-Anett Steinskog: er en liten historie om Rikkes første møte med store følelser og den mye omtalte kjærligheten - et møte som starter og slutter innen timen er omme.
«Valpen» (9,35 min) av Kristian B. Walters: Søskenparet Perle og Henrik (8) forsøker å kjøpe en nydelig valp på den lokale dyrebutikken, men får beskjed at butikken ikke kan selge dyr til barn. Skuffet, men ikke knust, pønsker ungene ut en plan for å skaffe seg drømmevalpen. Uten innblanding fra voksne!

«Sykkelfugl» (15 min) av Odveig Klyve og kari Klyve-Skaug: er en film om Zahra (12) fra Afghanistan som er asylsøker i Norge. Zahra har en drøm som hun gjerne vil skal bli til virkelighet. Dette viser seg å ikke bli så lett. Men Zahra er en fighter. Sykkelfugl er en historie om å balansere mellom to kulturer.

«Hare uten sti» (3,22 min) av Øivind B. Næss: Musikkvideoen viser utenforskap i en litt anderledes verden. Musikkvideoen er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom Filmkraft talent, bandet Lyng, en klasse på Hundvåg Skole og den lokale filmregissøren Øivind B.Næss for å styrke miljøet i en 5. klasse.

Les mer om ByBarn her

Tiltaket er et samarbeid mellom ByBarn, Filmkraft Rogaland SF Kino Sølvberget Stavanger.

 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}