sjurp's Blogg
sjurp Beskrivelse:
No desc available

aug 18

Vi er på plass

Publisert i Utagget  av sjurp |

For andre år på rad disponerer Filmkraft Rogaland veteranskipet ”Sandens” på Den Norske Film Festival i Haugesund.  Dette er et initiativ vi tar for å samle filmbransjen under den viktigste og mest omfattende av de norske filmfestivalene.  Ved å leie inn en båt kan vi tilby alle som reiser til Haugesund en billig plass å bo i dagene her oppe.  I tillegg kan vi også tilby festivalpass til sterkt reduserte priser for Rogalandsbaserte aktører.  

Men Sandnes brukes også til mye mer.  Vi arrangerer møter, mottakelser, presentasjoner av prosjekter og pressekonferanser ombord.  Slik har båten virkelig blitt et samlingspunkt for Film i Rogaland.  Som en følge av alle disse faktorene, tiltrekkes også bransjeaktører fra resten av landet også.  

Idag (mandag) er festivalens andre dag og vi arrangerer ”Happy Hour” kl 18.  Disse arrangementene går hver dag og presenterer ett regionalt prosjekt hver dag.  Dagens ”Happy Hour” er viet Pål Jackmanns nye spillefilmprosjekt ”Jernanger”  Filmen er i sin helhet spilt inn i Stavanger og Pål tar med seg skuespiller Bjørn Sundquist og Produsent maria Ekerhovd ombord i båten for en nærmere presentasjon.

Festivallivet er hektisk, men gøy og vi er alle ennå høyt oppe etter lørdagens Amanda show og prisdryss til ”Mannen som elsket Yngve” med regissør Stian Kristiansen i spissen.  På slike dager føles det lett å jobbe med å utvikle filmbransjen i Rogaland.  Oppmerksomheten mot ”Yngve” demonstrerer samtidig også viktigheten av satsningen vår på film. Ikke bare viktig for filmbransjen, men det demonstrerer også hvor mye film betyr for alle som bor i vår region.  Vi gleder oss til fortsettelsen neste år med ”Jernanger” og Arild Ommundsens ”Rottenetter” som begynner innspilling i september.  

Hilsen Sjur   :-)
jun 17

Sjurs test

Publisert i Utagget  av sjurp |
Sjur tester blogger, sitter i møte og hører på innlegg, samtidig som jeg multitasker. (fantastisk ord).  Mer blogg kommer senere (sant, Yvonne...?)  :-)