jun 19

Filmkraft pionerer innen webCommunities....!

suSanne Publisert i Utagget  av suSanne |

Det har vært kjekt å jobbe sammen med Filmkraft for å skape dette nettstedet - som er så mye mer enn bare et nettsted. Grunnlaget er lagt for et levende miljø og konstruktiv nettverksbygging. Så da er resten opp til dere...

Asgeir og jeg (5D.no) har god erfaring innen bygging av webCommunities og vet hva det kan gjøre for en organisasjon.... Nå snakker vi ikke lenger 3D... vi snakker 5-dimensjonell kommunikasjon...

Stavanger Aftenblad 12.juni 2008:

jun 18

Når nettene blir lange

Yvonne Publisert i Utagget  av Yvonne |

Nå er jeg inne i min 19 time på jobb, og denne web siden begynner å ta form. Det er utrolig arti å se hvordan den former seg etterhvert, og jeg begynner å glede meg til å kunne bruke dette community verktøyet. Jeg er veldig spendt på hvordan lanseringen på tordag kommer til å gå -og ikke minst, om vi er ferdige til da! Jeg tror nok vi kommer i havn, på en eller annen måte, med eller uten søvn, og jeg håper det er flere enn meg som mener denne websiden er et etterlengtet informasjonskanal og bransjetreffsted.

Noen sentrale spørsmål som dukker opp mens jeg sitter her er:

- Hvordan i alle dager klarte jeg pluttselig å lese og forstå html koder?

- Hvorfor har vi ikke god kaffe?

- Hvor lenge kan man sitte foran en pc uten å bli firkantet i øynene?

- Hvor lenge tåler en menneskekropp å være våken?

- Hvorfor er jeg ikke trøtt?

Sånn ser man ut kl. 04 etter 19 timer. 

jun 17

Sjurs test

sjurp Publisert i Utagget  av sjurp |
Sjur tester blogger, sitter i møte og hører på innlegg, samtidig som jeg multitasker. (fantastisk ord).  Mer blogg kommer senere (sant, Yvonne...?)  :-)
jun 16

Woops

lys Publisert i Utagget  av lys |
Oh! Jag sitter her med en spreckt skjerm. Har jobbet intenst med Media Traileren til Filmkraft noen netter og så testet vi den på kinoen idag. Så kom jag hem med maskinen og slog den på for å fortsette jobbe, så var skjermen spreckt :( Sitter med striper over hele skjermen nå. Ja ja.. får springa ut og kjøpe ny skjerm da.. Bara det att iMac har skjerm inbyggd i kassen liksom.. :/ kansje dags å investere i ny maskin da... :)
nov 29

Noen trenger deg - www.tenkerpadeg.no konkuranse bidrag

LeaHav Publisert i Utagget  av LeaHav |

Hjelp meg med å vinne!

Stem på filmen min om du synes den fortjener det :)

 

http://tenkerpadeg.no/?video_id=zk9lSRP7dSI

<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Neste > Slutt >>